Kidz Pacz

Ing upaya kanggo nutup kesenjangan wektu musim panas, Galveston County Food Bank wis nggawe program Kidz Pacz. Sajrone musim panas, akeh bocah sing gumantung dhaharan gratis utawa nyuda ing sekolah asring kesusu supaya cukup panganan ing omah. Liwat program Kidz Pacz, kita nawakake siyap-siyap kanggo bocah sing ditawakake bocah-bocah sing layak suwene 10 minggu sajrone musim panas.

Pitakonan Paling Sering

Apa syarat eligibility?

Kulawarga kudu nemokake grafik pedoman penghasilan TEFAP lan urip ing Galveston County. Anak kudu umur 3 taun nganti 18 taun.

Kepiye cara ndhaptar program Kidz Pacz?

Priksa kita peta interaktif ing Temokake Bantuan ing situs web kanggo nemokake situs Kidz Pacz sing cedhak karo sampeyan. Hubungi lokasi situs kanggo ngonfirmasi jam kantor lan proses registrasi.

Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi Kelly Boyer ing 409.945.4232 utawa kelly@galvestoncountyfoodbank.org

Apa sing kasedhiya ing paket panganan Kidz Pacz?

Saben bungkus ngemot 2 barang sarapan, 2 barang nedha awan, lan 2 cemilan. Tuladhane bisa uga; 1 gelas sereal, 1 bar sarapan, 1 kaleng raviolis, 1 gandum butter kacang, 2 kothak jus, 1 bag krupuk keju, lan 4 gelas apel.

Sepira kerepe bocah sing layak nampa bungkus panganan?

Anak sing layak nampa bungkus seminggu sepisan suwene program sing biasane diwiwiti saka wiwitan wulan Juni nganti pertengahan Agustus.

Kepiye sekolah utawa organisasi dadi situs host kanggo program Kidz Pacz?

Yen sampeyan kepengin dadi situs host kanggo nyebarke paket Kidz Pacz kanggo bocah-bocah nalika musim panas, kirim email Kelly Boyer.

2021 Lokasi Situs Host

Peserta mung bisa ndhaptar ing siji situs suwene program.

Registrasi lengkap ing lokasi situs.

Panganan sing enak lan enak kanggo bocah kasedhiya ing akhir minggu kanggo bocah-bocah sing beresiko ing sekolah kelas K-12 lan situs program makan musim panas. Akeh bocah kasebut gumantung ing panganan sekolah kanggo nyedhiyakake sarapan lan mangan awan sajrone taun sekolah. Sajrone istirahat, kayata ing akhir minggu lan preinan, bocah-bocah kasebut akeh sing mulih kanthi sithik utawa ora mangan. Program Backpack Buddy Galveston County Food Bank bisa ngisi kesenjangan kasebut kanthi nyediakake panganan sing enak lan nyenengake kanggo bocah-bocah sekolah.

Pitakonan Paling Sering

Apa syarat eligibility?

Bocah kudu mlebu sekolah sing disetujoni kanggo Program Backpack Buddy lan bocah kudu nduweni sarapan lan nedha awan sing dikurangi gratis. Yen sampeyan ora yakin manawa sekolah anak wis disetujoni kanggo program kasebut, sampeyan bisa njaluk bantuan menyang konselor sekolah.

Kepiye cara ndaptar anak kanggo program Backpack Buddy?

Yen sekolah anak sampeyan disetujoni kanggo Program Backpack Buddy, sampeyan bisa ndhaptar anak kanthi nggayuh Koordinator Situs Backpack Buddy (biasane dadi penasihat sekolah utawa perwakilan Komunitas ing Sekolah).

Apa sing kasedhiya ing paket Backpack Buddy?

Saben bungkus bobote antara 7-10 pon lan ngemot panganan ing ngisor iki: 2 protein, 2 woh-wohan, 2 sayuran, 2 cemilan sehat, 1 gandum, lan susu stabil.

Sepira kerepe bocah sing entuk paket Backpack Buddy?

Paket disebar saben dina Jumuah.

Kepiye sekolah ndhaptar program Backpack Buddy?

Anggota staf perwakilan saka sekolah bisa uga ndhaptar Program Backpack Buddy kanthi dikunjungi kene. Banjur pilih "Ndhaptar kanggo gabung karo Program Backpack Buddy 2020/2021".

Kanggo pitakon utawa pitulungan, kirim email Kelly Boyer.

Sekolah sing melu

Sekolah Dasar Arlyne & Alan Weber- Houston
SD Bay- Seabrook
Brookside Penengah- Friendswood
Brookwood SD- Houston
SD Landolt Elementary- Friendswood
Clear Lake Intermediate- Houston
Sekolah Menengah Creekside- Kutha Liga
SD Ferguson- Kutha Liga
Sekolah Dasar Liga- Kutha Liga
McWhirter SD- Webster
PH Greene SD- Webster
Ralph Parr Elementary- League City
Space Center Intermediate- Houston
Victory Lakes Intermediate- League City
Wedgewood Elementary- Friendswood
Westbrook Penengah- Friendswood
Whitcomb Elementary- Houston
Sekolah Menengah Barber- Dickinson
SD Teluk Colony- Kutha Liga
Sekolah Menengah Dickinson- Dickison
Hughes Road Elementary- Dickison
Jake Silbernagel Elementary- Dickinson
Kenneth E. Sekolah Dasar Little- Bacliff
Kranz Jr Dhuwur- Dickinson
Lobit Elementary- Dickinson
McAdams Jr Dhuwur- Dickinson
SD San ​​Leon- San Leon
Bales Intermediate (Westwood Bales)- Friendswood
Burnet Elementary Magnet STREAM- Galveston
Sekolah Menengah Tengah - Galveston
Elementary LA Morgan- Galveston
Pusat Kanak-kanak Awal Moody- Galveston
Hitchcock Utama- Hitchcock
Kids First Head Start- Hitchcock
SD Stewart- Hitchcock
Santa Fe Jr Dhuwur- Santa Fe
Pusat Anak Usia Dini Calvin Vincent- Kutha Texas
Sekolah Menengah Blocker- Kutha Texas
Sekolah Pilihan Raya Guajardo- Kutha Texas
Hayley Elementary- La Marque
Heights Elementary- Texas City
SD Kohfeldt- Kutha Texas
Sekolah Menengah La Marque- La Marque
Sekolah Menengah La Marque- La Marque
Sekolah Menengah Levi Fry- Kota Texas
Roosevelt-Wilson Elementary- Texas City
SDM Simms- Kutha Texas