Apa sampeyan pengin menehi bali menyang komunitas?

Sukarelawan saiki kanggo nggawe prabédan ing urip tanggi!

 

Langkah-langkah kanggo ndhaptar kesempatan sukarelawan kanthi online.

1. Klik link kanggo kaca SignUp.com ing ngisor iki.

2. Pilih tanggal sing sampeyan minat.

3. Pilih kesempatan sukarelawan sing pengin sampeyan melu.

4. Klik tombol Sign Up ijo kanggo ndhaptar. (Yen tombol abu-abu, mula titik sukarelawan wis kebak).

5. Tindakake langkah sabanjure kanggo ngrampungake proses registrasi.

Butuh pitulung? Hubungi Koordinator Relawan kanggo informasi luwih lengkap ing (409) 945-4232 utawa email ing volunteer@galvestoncountyfoodbank.org.

Pitakonan Paling Sering

Pengadilan Dhaptar Layanan Komunitas

Apa biaya sing ora ditampa?

GCFB ora nampa Kadurjanan Narkoba, Maling, utawa Kadurjanan.

Apa ana watesan umur?

Watesan umur kasebut cocog karo Syarat Sukarelawan GCFB (11+)

Apa dokumen sing dibutuhake?

Kertas asli saka Pengadilan lan / utawa Pejabat Pengadilan kudu diwenehake menyang Koordinator Relawan kanggo verifikasi tuduhan lan nggawe salinan kanggo dilebokake ing file personel.

Mangga isi formulir ing ngisor iki.

Pengadilan Ditunjuk Perjanjian Layanan Komunitas 2020

Sapa sing dihubungi babagan layanan komunitas?

Hubungi Koordinator Relawan liwat email, volunteer@galvestoncountyfoodbank.org utawa telpon 409-945-4232.

Mangga isi formulir ing ngisor iki.

Pengadilan Ditunjuk Perjanjian Layanan Komunitas 2020

Ana info liyane sing dibutuhake?

Kabeh Sukarelawan sing Ditunjuk Pengadilan kudu teka ing kantor kanthi langsung kanggo orientasi singkat. Orientasi kasebut kalebu ngisi Formulir Layanan Komunitas, ndhaptar Waiver GCFB, nggawe Lembar Mlebu, lan latihan babagan cara mlebu shift.

Apa ana persyaratan kode busana?

  • Ora nganggo sandhangan longgar utawa tas
  • Ora ana perhiasan sing nggantung (gelang pesona, kalung utawa anting)
  • Ora nganggo sandal jepit, sandal utawa sepatu slip-on
  • Ora nganggo sepatu tanpa backless (conto: mules)
  • Sepatu jempol sing ditutup mung
  • Ora ana sandhangan utawa gedhene
  • Kemeja lengen klambi
  • Ora ana tank top, ndhuwur tali spaghetti, utawa ndhuwur tanpa tali.

Sukarelawan Grup

Apa sing dibutuhake kanggo gawe jadwal kesempatan sukarelawan klompok?

Isi formulir partisipasi sukarelawan lan kirim menyang Koordinator Relawan kanggo disetujoni.

Formulir Partisipasi Relawan Grup

Apa ana bentuk liyane sing dibutuhake?

Saben wong sing duwe klompok kudu ngrampungake formulir ngilangi sukarelawan.

Formulir Waiver Tanggung Jawab Sukarelawan 

Pira wong sing dianggep klompok?

5 utawa luwih wong bebarengan dianggep klompok.

Apa ukuran maksimal kanggo grup sing diidini?

Ing wektu iki, ora ana ukuran klompok maksimal nanging bakal beda karo kasedhiyan terbuka. Yen ana klompok sing cukup gedhe, kita bakal misahake klompok kasebut dadi klompok sing luwih cilik kanggo mbantu wilayah sing mbutuhake (yaiku pantry panganan, ngurutake, Kid Pacz, lsp)

Apa ana persyaratan kode busana?

  • Ora nganggo sandhangan longgar utawa tas
  • Ora ana perhiasan sing nggantung (gelang pesona, kalung utawa anting)
  • Ora nganggo sandal jepit, sandal utawa sepatu slip-on
  • Ora nganggo sepatu tanpa backless (conto: mules)
  • Sepatu jempol sing ditutup mung
  • Ora ana sandhangan utawa gedhene
  • Kemeja lengen klambi
  • Ora ana tank top, ndhuwur tali spaghetti, utawa ndhuwur tanpa tali.

Apa ana watesan umur?

Sukarelawan kudu umure paling ora 11 taun utawa luwih.

Kita mbutuhake paling ora 1 wong diwasa / chaperone saben 10 bocah cilik. Wong diwasa / chaperone diwajibake ngawasi bocah cilik ing saben wektu.

Kepiye yen grupku ora bisa teka ing tanggal sukarelawan iki?

Mangga email koordinator sukarelawan sanalika bisa mbebasake bintik-bintik kasebut, supaya wong liya bisa dadi sukarelawan karo kita.

Sukarelawan Individu

Apa wong-wong mlaku-mlaku ditampa?

Ya, sukarelawan mlaku-mlaku bisa diwenehake dina Selasa - Kamis 9 esuk nganti 3 sore lan Jumuah 9 esuk nganti 12pm.

Elinga yen papan sukarelawan kita diisi kanthi luwih cepet lan paling becik gawe jadwal online.

Klik ing kene kanggo Ndaftar

Apa ana persyaratan kode busana?

  • Ora nganggo sandhangan longgar utawa tas
  • Ora ana perhiasan sing nggantung (gelang pesona, kalung utawa anting)
  • Ora nganggo sandal jepit, sandal utawa sepatu slip-on
  • Ora nganggo sepatu tanpa backless (conto: mules)
  • Sepatu jempol sing ditutup mung
  • Ora ana sandhangan utawa gedhene
  • Kemeja lengen klambi
  • Ora ana tank top, ndhuwur tali spaghetti, utawa ndhuwur tanpa tali.

Apa ana watesan umur?

Sukarelawan kudu umure paling ora 11 taun utawa luwih. Bocah-bocah umur 11 - 14 kudu duwe diwasa nalika dadi sukarelawan. Bocah-bocah umur 15-17 taun kudu duwe persetujuan wong tuwa / wali kanggo formulir ngilangi sukarelawan.

Formulir Pengabaian Tanggung Jawab Sukarelawan 

Sugeng rawuh dina sukarelawan klompok! Kita bisa gawe jadwal staf, klompok gréja, klub utawa organisasi, miturut panjaluk. Priksa tanggal mbukak ing kaca SignUp.com lan yen ora cocog karo jadwal sampeyan email menyang sampeyan kanggo ndeleng apa sing bisa disiyapake kanggo grup sampeyan.

Kita duwe distribusi panganan ing pantry ing lokasi ing Texas City saben dina Selasa, Rebo, Kamis wiwit jam 9 esuk nganti 3 sore lan Jumuah wiwit jam 9 esuk nganti 12 wengi. Biasane butuh paling ora 10 sukarelawan kanggo mbantu pantry. Sukarelawan kita kudu asring diganti, mula priksa manawa asring mlebu kaca SignUp.com.

Ana dina sukarelawan Setu dibukak wiwit jam 9 esuk nganti 12 wengi. Mangga ndhaptar sadurunge. Kita seneng duwe paling ora 20 sukarelawan ing akhir minggu. Sing 2nd Setu saben wulan nyiyapake kothak Homebound, sing ditrapake kanggo wong tuwa lan cacat sing ora bisa nyedhaki layanan.

Kita butuh saben wulan kanggo sapa waé sing pengin duwe kesempatan sukarelawan sing tetep kanggo njupuk kothak Homebound kanggo wong tuwa lan cacat ing saindhenging Galveston County. Iki minangka kesempatan sukarelawan saben wulan, lan sukarelawan kudu ngrampungake mriksa latar mburi. Hubungi Kelly Boyer ing Kelly@galvestoncountyfoodbank.org kanggo informasi luwih lengkap.

Kita nawakake Volunteer Island karo Galveston College - Program Pangan kanggo Panginten. Relawan kasebut kudu ngrampungake mriksa latar mburi kanthi gratis. Iki kudu dirampungake 3 dina sadurunge tanggal sukarelawan. Hubungi Koordinator Relawan kanggo formulir mriksa latar mburi, volunteer@galvestoncountyfoodbank.org

Mangga dipriksa kaca SignUp.com ing wulan April nganti wulan Juni kanggo mbantu program makan musim panas bocah-bocah Kidz Pacz.

Yen sampeyan wani medeni, kita duwe kesempatan sukarelawan Haunted Warehouse sajrone wulan Oktober. Hubungi Julie Morreale ing Julie@Galvestoncountyfoodbank.org

Gabung karo sampeyan kanggo nuntun perang kanggo mungkasi keluwen ing Galveston County.