Sampeyan bisa menehi sumbangan kanggo ngurmati utawa ngelingi wong liya.

Deleng conto ing ngisor iki

Kanggo ing Memori / Kehormatan sertifikat, mangga waca informasi kanggo sing nampa ing bagean komentar nalika menehi sumbangan online. Kanggo sertifikat hardcopy, lebokake jeneng panampa lan alamat surat. Kanggo sertifikat digital, lebokake jeneng panampa lan alamat email.

Pitakon utawa Masalah, email Dora@galvestoncountyfoodbank.org

Sumbangan panganan individu ditampa ing gudang utama sing ana ing 624 4th Ave N, Texas City, TX. 77590. Senen - Jumuah 8 esuk nganti 3 sore.

Penjemputan panganan sumbangan dadi larang regane nalika gawe jadwal pickup cilik. Kita takon manawa jumlah panganan sing dikoleksi kurang saka apa sing bisa dipasang ing mburi truk jemput ukuran lengkap, kirim menyang gudang ing 624 4th Ave N, Texas City, Senin - Jumuah jam 8 esuk nganti 3 sore. (Hubungi sadurunge dikirim kanggo ngabari staf) Kanggo sumbangan sing luwih gedhe, hubungi Julie Morreale ing 409-945-4232.

Tuan rumah Panganan lan Dhukungan Dana