Golek Pitulungan

Yen sampeyan utawa wong sing ngerti njaluk bantuan panganan, gunakake peta ing ngisor iki kanggo nemokake lokasi sing cedhak.

Penting: Disaranake sampeyan hubungi agensi sadurunge ngunjungi kanggo konfirmasi jam lan layanan sing kasedhiya. Mangga deleng tanggalan seluler ing ngisor Peta kanggo ndeleng wektu lan lokasi kanggo distribusi panganan seluler.

Dadi Agencies Peserta

Klik tombol ing ngisor iki kanggo ndownload aplikasi agensi kanggo dadi pantry panganan, seluler utawa situs panganan anyar.

Peta Interaktif

Pantry Panganan

Kid Pacz

Truk Panganan Seluler

Distribusi panganan seluler kedadeyan ing situs tuan rumah mitra liwat Galveston County ing dina lan wektu sing wis ditemtokake (waca tanggalan). Iki minangka acara drive-through sing panampa bakal ndhaptar kanggo nampa panganan bergizi sing akeh. Anggota kulawarga kudu ana ing kana kanggo nampa panganan. Identifikasi utawa dokumen yaiku ora diwajibake melu distribusi panganan seluler. Kanggo takon, monggo email Kelly Boyer.

Registrasi / Check-In rampung ing lokasi situs seluler sajrone saben kunjungan.  

Kanggo versi tanggalan sing bisa dicithak, klik tombol ing ngisor iki.