Yen sampeyan utawa wong sing ngerti njaluk bantuan panganan, gunakake peta ing ngisor iki kanggo nemokake lokasi sing cedhak.

Penting: Disaranake sampeyan hubungi agensi sadurunge ngunjungi kanggo konfirmasi jam lan layanan sing kasedhiya. Mangga deleng tanggalan seluler ing ngisor Peta kanggo ndeleng wektu lan lokasi kanggo distribusi panganan seluler.

Tuladha Layang Proksi

Yen sampeyan pengin milih wong liya kanggo njupuk panganan kanggo sampeyan, dheweke kudu menehi surat proxy. Klik kene kanggo ndownload conto surat proxy.

Pedoman Kelayakan TEFAP

Kanggo nduweni kualifikasi kanggo bantuan pangan, kluwarga kudu memenuhi pedoman kelayakan.

Peta Interaktif

Pantry Panganan

Kidz Pacz

Truk Panganan Seluler

Distribusi panganan seluler kedadeyan ing situs tuan rumah mitra liwat Galveston County ing dina lan wektu sing wis ditemtokake (waca tanggalan). Iki minangka acara drive-through sing panampa bakal ndhaptar kanggo nampa panganan bergizi sing akeh. Anggota kulawarga kudu ana ing kana kanggo nampa panganan. Identifikasi utawa dokumen yaiku ora diwajibake melu distribusi panganan seluler. Kanggo takon, monggo email Kelly Boyer.

Registrasi / Check-In rampung ing lokasi situs seluler sajrone saben kunjungan.  

Kanggo versi tanggalan sing bisa dicithak, klik tombol ing ngisor iki.

Liwat program Kidz Pacz, kita nawakake paket panganan sing siap dipangan, ramah bocah kanggo bocah-bocah sing layak sajrone 10 minggu sajrone musim panas. Temokake situs sing cedhak karo sampeyan ing flier utawa peta interaktif ing ndhuwur. Peserta mung bisa ndhaptar ing sak panggonan sajrone program. Registrasi lengkap ing lokasi situs.