Taun iki dadi taun kaping 41 Nuduhake Pariwara Panganan Liburan ing ABC13. Galveston County Food Bank lan ABC13 Houston bakal gabung maneh kanggo mbantu nggawe musim liburan dadi luwih cerah kanggo kulawarga wilayah sing butuh. Sajrone taun iki, akeh kulawarga sing kesusu nyedhiyakake panganan ing meja lan bocah-bocah sing ngandelake panganan ing sekolah ora entuk sumber nutrisi sing biasa.


Mangsa preinan iki, sampeyan bisa nulungi wong-wong sing butuh kanthi nyumbang kanthi sumbang menyang ABC13's Share Your Holidays Food Drive. Paling taun kepungkur, sumbangan sampeyan nyedhiyakake luwih saka 160,000 panganan bergizi kanggo bocah, wong diwasa lan wong tuwa sing butuh pitulung panganan.


Sumbangan Komunitas Nggawe Acara

Rebo, Desember 1, 2021

8am kanggo 12pm


Sekolah Menengah Bola

4115 Jalan O

Langkawi


Bank Pangan Galveston County

Bangunan Layanan Administratif

213 6th Street North

Texas City



Koordinator SYH Galveston Robyn Bushong jam 409.744.7848 utawa rbush1147@aol.com


Koordinator SYH Dharatan Julie Morreale jam 409.945.4232 utawa Julie@galvestoncountyfoodbank.org



Gabung karo sampeyan kanggo nuntun perang kanggo mungkasi keluwen ing Galveston County

Klik Logo Kita Kanggo Ndownload Versi Resolusi Dhuwur kanggo Materi Pemasaran.

Sumbang Saiki kanggo "Nuduhake Liburan"

Pitakonan Paling Sering

SYH Food Drive

Sapa sing bisa dadi tuan rumah panganan drive SYH?

Sapa wae sing pengin ngatasi keluwen bisa dadi host panganan sajrone Nuduhake Preinan. Individu, kulawarga, klompok, klub, organisasi, greja, bisnis, sekolah, lsp.

 

Apa jinis barang sing sampeyan tampa kanggo drive panganan SYH?

Kita nampa kabeh jinis barang panganan sing ora bisa diremes sing stabil lan stabil ora mbutuhake kulkasan.

 

Apa sampeyan nampa barang sing dudu panganan?

Ya, kita uga nampa barang higienis pribadi kayata:

-kelas jamban

-andhuk koran

-cuci sabun

-sabun siraman

-sampu

-pasta pasta gigi

-sikat sikat gigi

-campur

-kanti ...

  •  

Barang apa sing ora ditampa?

  • -Bukak paket
  • -panganan panganan sing digawe dhewe
  • -panganan sing nyenengake sing butuh kulkasan
  • -barang karo tanggal kadaluwarsa
  • -barang sing dicelup utawa rusak. 

 

Apa praktik paling apik kanggo hosting drive panganan?

 

  • -Ngrancang koordinator kanggo ngawasi drive panganan.
  • -Milih Sasaran babagan panganan sing pengin dikoleksi.
  • -Milih Tanggal sing pengin mbukak drive panganan.
  • -Pilih Lokasi Sampeyan kanggo nglumpukake barang, area lalu lintas dhuwur sing aman.
  • -Dhaptar karo GCFB kanthi ngubungi Julie ing 409.945.4232 utawa  julie@galvestoncountyfoodbank.org
  • -Ningkatake Drive kanggo menehi informasi babagan acara liyane liwat surat, email, selebaran, lan situs web.  (priksa manawa kalebu logo GCFB menyang bahan pemasaran apa wae)

 

Kepiye cara nggawe umum babagan drive panganan SYH?

 

Nuduhake drive panganan liwat media sosial, buletin, buletin, pengumuman, selebaran, memo, e-bledosan, lan poster.

 

Ana logo resmi resmi GCFB ing kaca iki sing bisa didownload. Mangga lebokake logo ing bahan pemasaran sing digawe kanggo acara drive panganan. Kanggo tips liyane babagan nggawe bahan pemasaran, download ing Paket Drive Makanan & Dana.

 

Kita seneng ndhukung acara sampeyan! Priksa manawa nuduhake brosur karo kita, supaya kita uga bisa promosi acara ing platform media sosial uga. 

 

Priksa manawa menehi tag ing media sosial!

Facebook / Instagram / LinkedIn - @galvestoncountyfoodbank

 

Twitter - @GalCoFoodBank

 

#GCFB

 

#galvestoncountyfoodbank

 

Publisitas minangka kunci supaya bisa sukses! 

 

Ngendi aku njupuk Sumbangan SYH?

Kabeh sumbangan bisa dikirim menyang salah siji lokasi ing Rebo, 1 Desember 2021 wiwit jam 8 esuk nganti jam 12 sore.

 

  • Sekolah Menengah Bola - 4115 Avenue O, Galveston
  •  
  • GCFB - 213 6 Street North, Texas City

Drive Dana SYH

Apa sing diarani drive dana?

Drive dana yaiku ing ngendi sampeyan nglumpukake sumbangan dhuwit kanggo hadiah menyang bank panganan kanggo mbantu ndhukung akeh program sing tujuane nyedhiyakake panganan kanggo wong sing butuh. 

 

Apa luwih becik nyumbang dhuwit tinimbang panganan?

Dhuwit lan panganan uga mbiyantu nyengkuyung misi kita supaya bisa mandheg keluwen. Kanthi GCFB dadi anggota Feeding America lan Feeding Texas, daya tuku bisa nyedhiyakake 4 panganan kanggo saben $ 1, sing menehi kemampuan kanggo tuku panganan luwih akeh tinimbang wong sing bisa menyang toko Grosir.

 

Kepiye carane bisa nglumpukake dhuwit kanggo drive Enggo bareng Liburan?

Dhuwit bisa dikoleksi kanthi awis, mriksa utawa online kanthi nggunakake formulir sumbangan SYH ing ndhuwur.

 

Kanggo awis, yen ana wong sing awis pengin nampa kuitansi sing bisa dikurangi pajak, coba sertakan jeneng lengkap, alamat surat, email lan nomer telpon kanthi jumlah kas.

 

Kanggo mriksa, wenehi pituwas menyang Galveston County Food Bank. Elingi jeneng organisasi / grup sampeyan ing sisih kiwa ngisor cek, dadi organisasi / grup sampeyan bakal entuk kredit. 

 

Kanggo online, yen sampeyan ngirim Drive Makanan & Dana sing wis lengkap dikandhani manawa sampeyan pengin nyengkuyung sumbangan online lan tab khusus bisa ditambahake ing menu tarik-mudhun, mula acara drive panganan sampeyan bakal entuk kredit kanggo sumbangan online moneter.

Phone: 409-945-4232

Klik ing kene kanggo pilihan email

 

Jam Pantry:

624 4th Ave N., Kota Texas, 77590
9am - 3pm (Selasa-Kamis)
9am - 12pm (Jum'at)

 

Operasi Bisnis Bldg:

624 4th Ave N., Kota Texas, 77590
Jam Kantor: 8 esuk-4pm (Senen-Jumuah)

 

Bangunan Layanan Administratif:

213 6 Street N., Texas City
Jam Kantor: 8 esuk - 4 sore (Senen-Jumuah)

Galveston County Food Bank pangguna minangka organisasi nirlaba 501 (c) (3). Kontribusi kasebut bisa dikurangi pajeg miturut undang-undang sing diidini.

 

Bank Pangan Galveston County percaya yen nglakokake bisnis kanthi jujur ​​lan integritas. Layanan Mercusuar ngidini Bank Pangan Galveston County bisa netepi prinsip kasebut kanthi tumindak minangka alat kanggo anggota komunitas, kalebu staf Food Bank, kanggo ngirim laporan rahasia, saran, utawa keluhan menyang pihak katelu sing mbantu administrasi Bank Panganan Galveston County ngrampungake masalah nalika tetep profesional standar


Lembaga iki minangka panyedhiya kesempatan sing padha.

 

Klik ing kene kanggo maca Privasi Donor.