1 saka 6 warga Galveston County ngadhepi rasa ora aman pangan saben dina.

Sampeyan bisa nggawe prabédan kanggo tangga teparo sing butuh. 

Tuan rumah Panganan utawa Dhukungan Dana!

Klik Logo Kita kanggo Ndownload Versi Resolusi Dhuwur kanggo Materi Pemasaran

Gabung karo sampeyan kanggo nuntun perjuangan kanggo mungkasi keluwen ing Galveston County, amarga ora ana sing keluwen.

Hubungi Julie Morreale ing Julie@galvestoncountyfoodbank.org

FAQs Pandhuan Panganan

Sapa sing bisa dadi host panganan?

Sapa wae sing pengin ngatasi keluwen bisa dadi tuan rumah panganan. Individu, kulawarga, klompok, klub, organisasi, greja, bisnis, sekolah, lsp.

Apa jinis barang sing sampeyan tampa kanggo drive panganan?

Kita nampa kabeh jinis barang panganan sing ora bisa diremes sing stabil lan stabil ora mbutuhake kulkasan.

Barang garing kayata: beras, kacang buncis, pasta, sereal, oat, dll.

Barang-barang kalengan kayata sup, sayuran, tuna, pitik, kacang, lsp.

Barang kaleng pop-top lan barang sing gampang dibukak dihargai banget

Apa sampeyan nampa barang sing dudu panganan?

Ya, kita uga nampa barang higienis pribadi kayata;

  • tisu WC
  • anduk kertas
  • sabun umbah-umbah
  • sabun mandi
  • sampo
  • pasta gigi
  • sikat gigi
  • popok
  • etc ...

Barang apa sing ora ditampa?

  • Bukak mbukak
  • barang panganan krasan
  • panganan sing rusak sing butuh kulkasan
  • item karo tanggal kadaluarso
  • barang sing diresiki utawa rusak.

Apa praktik paling apik kanggo hosting drive panganan?

  • Tunjuk koordinator kanggo ngawasi panganan.
  • Pilih Sasaran babagan panganan sing pengin dikoleksi.
  • Pilih Tanggal sing pengin mbukak drive panganan.
  • Pilih Lokasi Sampeyan kanggo ngoleksi barang, area lalu lintas dhuwur sing aman.
  • Ndhaptar karo GCFB kanthi ngirim formulir partisipasi Drive Pangan & Dana sing wis rampung.
  • Promosikan Drive sampeyan kanggo menehi informasi babagan acara liyane liwat surat, email, selebaran, lan situs web.

Carane aku miwiti?

Download paket Food & Fund Drive

Kepiye cara kanggo mbukak drive panganan?

Gawe tema:

  • Barang Sarapan: sereal, gandum, bar sereal, sarapan instan, campuran pancake, lsp.
  • Favorit Anak: jus, butter kacang, bar granola, makaroni & keju, Chef Boyardee, sereal
  • Wektu Nedha bengi: Pastas, saus Marinara, daging kaleng kaya daging pitik utawa tuna, "Meals-in-a-box" kayata Tuna Helper, Betty Crocker Helper Lengkap Panganan, lsp.
  • Makan Siang Tas Coklat: Dorong klompok sampeyan nggawa kantong coklat lan nyumbang dhuwit sing bakal dituku nalika mangan awan.

Nggawe kompetisi:

Gunakake kompetisi sing grapyak kanggo nggawe grup sampeyan luwih motivasi menehi. Gawe tim ing antarane kelas, departemen, klompok, jubin, lsp. Kanggo ndeleng sapa sing paling akeh panganan. Priksa manawa "pemenang" nampa pengakuan khusus amarga menehi kontribusi.

Pertandhingan perusahaan:

Entuk takon manawa perusahaan sampeyan bisa cocog karo sumbangan panganan sampeyan menyang Galveston County Food Bank kanthi nyiyapake jumlah dolar sing disumbang saben pon panganan sing dikoleksi. Hubungi Departemen Sumber Daya Manusia perusahaan sampeyan babagan program pertandingan finansial.

 

Kepiye cara nyebarake drive panganan?

Nuduhake drive panganan liwat media sosial, buletin, buletin, pengumuman, selebaran, memo, e-bledosan, lan poster.

Ana logo resmi resmi GCFB ing kaca iki sing bisa didownload. Mangga lebokake logo ing bahan pemasaran sing digawe kanggo acara drive panganan. Kanggo tips liyane babagan nggawe bahan pemasaran, unduh paket Food & Fund Drive.

Kita seneng ndhukung acara sampeyan! Priksa manawa nuduhake brosur karo kita, supaya kita uga bisa promosi acara ing platform media sosial uga.

Priksa manawa menehi tag ing media sosial!

Facebook / Instagram / LinkedIn - @galvestoncountyfoodbank

Twitter - @GalCoFoodBank

#GCFB

#galvestoncountyfoodbank

Publisitas minangka kunci supaya bisa sukses!

Endi sing dakwenehake sumbangan?

Kabeh barang sing diwenehake bakal ditampa ing gudang utama sing ana ing 624 4th Ave N, Texas City, TX. 77590. Senen - Jumuah 8 esuk nganti 3 sore.

Apa GCFB njupuk sumbangan?

Penjemputan panganan sumbangan dadi larang regane nalika gawe jadwal pickup cilik. Kita takon manawa jumlah panganan sing dikoleksi kurang saka apa sing bisa dipasang ing mburi truk jemput ukuran lengkap, kirim menyang gudang ing 624 4th Ave N, Texas City, Senin - Jumuah jam 8 esuk nganti 3 sore. (Hubungi sadurunge dikirim kanggo ngabari staf) Kanggo sumbangan sing luwih gedhe, hubungi Julie Morreale ing 409-945-4232.

FAQs Drive Dana

Apa sing diarani drive dana?

Drive dana yaiku ing ngendi sampeyan nglumpukake sumbangan dhuwit kanggo hadiah menyang bank panganan kanggo mbantu ndhukung akeh program sing tujuane nyedhiyakake panganan kanggo wong sing butuh.

Apa luwih becik nyumbang dhuwit tinimbang panganan?

Dhuwit lan panganan uga mbiyantu nyengkuyung misi kita supaya bisa mandheg keluwen. Kanthi GCFB dadi anggota Feeding America lan Feeding Texas, daya tuku bisa nyedhiyakake 4 panganan kanggo saben $ 1, sing menehi kemampuan kanggo tuku panganan luwih akeh tinimbang wong sing bisa menyang toko Grosir.

Kepiye carane bisa nglumpukake dhuwit kanggo drive dana?

Dhuwit bisa dikoleksi kanthi awis, mriksa utawa online ing webstie, www.galvestoncountyfoodbank.org.

Kanggo awis, yen ana wong sing awis pengin nampa kuitansi sing bisa dikurangi pajak, coba sertakan jeneng lengkap, alamat surat, email lan nomer telpon kanthi jumlah kas.

Kanggo mriksa, wenehi pituwas menyang Galveston County Food Bank. Elingi jeneng organisasi / grup ing sisih kiwa ngisor cek, dadi acara sampeyan bakal entuk kredit. Deleng paket Food & Fund Drive kayata.

Kanggo online, nalika ngirim Food & Fund Drive sing wis rampung, sampeyan ngandhani yen sampeyan pengin nyengkuyung sumbangan online lan tab khusus bisa ditambahake ing menu drop-down, mula acara drive panganan bakal entuk kredit kanggo sumbangan online moneter.

Kepiye cara miwiti penggalangan dana online?

Gampang miwiti penggalangan dana online kanthi ngunjungi kaca JustGiving kene . Ngatur kaca, pasang target banjur nuduhake tautan menyang kaca penggalangan dana online liwat email utawa ing facebook lan twitter kanggo nyebar.

Priksa manawa menehi tag ing media sosial.

Facebook / Instagram / LinkedIn - @galvestoncountyfoodbank

Twitter - @GalCoFoodBank

#GCFB

#galvestoncountyfoodbank