Tuan rumah Acara

Apa sampeyan kepengin dadi tuan rumah acara penggalangan dana kanggo ndhukung Bank Pangan Galveston County? Sugeng rawuh lan kabeh dhukungan komunitas! Nggunakake sumber daya media web lan media sosial, kita bakal mbantu promosi acara lan narik perhatian sabisane.

Mangkene sawetara conto penggalangan dana potensial:

  • Konser

  • Sarapan / Brunch / Nedha awan / Nedha bengi

  • Anggur lan Ngicipi Panganan

  • Festival Anak

  • Fun Runs

  • Acara Olahraga

  • Konvensi Bisnis

  • Turnamen Golf

  • BBQ kang

Kanggo informasi luwih lengkap, mangga isi formulir ing ngisor iki