Pitakonan Paling Sering

Kepiye panganan panganan Kids for Kidz beda karo drive panganan umum?

Panganan kanggo bocah kanggo Kidz mbantu nguatake bocah kanthi kabeh umur kanggo nulungi bocah liya ing komunitas kasebut. Yen dibandhingake karo drive panganan umum, kita njaluk barang sing dikatutake khusus kanggo bocah sing ndhukung program makan musim panas Kidz Pacz.

Barang sumbangan panganan saiki kanggo 2021 yaiku Piala Mac & Keju sing bisa di-microwavable. (merek apa wae)

Sapa sing bisa melu drive panganan Kids for Kidz?

Bocah-bocah sing kalebu bagean ing kelas sekolah, klub, klompok utawa organisasi bisa melu drive panganan Kids for Kidz.

Kepiye siswa entuk jam sukarela?

Siswa sing butuh jam sukarela kanggo sekolah, klompok, klub utawa organisasi bisa entuk jam layanan sukarela kanthi sumbangan.

Papat cangkir cangkir Mac & Keju 4 bungkus = layanan sukarela 1 jam

16 cangkir Mac & Keju individu = layanan sukarela 1 jam

Ora kanggo pengadilan mrentah dadi sukarelawan.

Kepiye cara ndhaptar kanggo melu drive panganan Kids for Kidz?

Sampeyan bisa ndhaptar kanggo melu kanthi ngrampungake formulir registrasi ing Bocah-bocah kanggo Kidz Food Drive Packet.

Endi sing dakwenehake sumbangan?

Sumbangan ditampa ing Gedung Admin GCFB, 213 6th St N, Kota Texas 77590 (lawang parkir ana ing 3 Ave N), Senin - Jumuah 8 esuk nganti 3 sore. Mangga nelpon sadurunge dikirim kanggo ngabari staf.