Kita Mission

Nalika kulawarga lokal ngalami krisis finansial utawa alangan liyane, panganan asring dadi kebutuhan pertama sing digoleki. Misi Bank Pangan Galveston County yaiku nyediakake akses gampang menyang panganan nutrisi kanggo wong-wong sing kurang mampu kanthi ekonomi, ing populasi Galveston County sing dilayani liwat jaringan organisasi amal, sekolah lan program manajemen bank panganan sing fokus kanggo ngladeni populasi sing rentan. Kita uga nyedhiyakake individu lan kulawarga kasebut kanthi sumber daya sing luwih akeh tinimbang panganan, ngubungake menyang agensi lan layanan liyane sing bisa mbantu kebutuhan kayata perawatan bocah, penempatan kerja, terapi kulawarga, kesehatan lan sumber daya liyane sing bisa mbantu dheweke mlaku maneh dalan kanggo pemulihan lan / utawa swasembada.

Carane Njaluk

Nggawe Donasi

Gawe hadiah utawa dhaptar siji-siji dadi donor saben wulan! Kabeh mbantu.

Tuan rumah Panganan Drive

Drive bisa ditindakake dening organisasi utawa klompok pejuang keluwen sing khusus!

Miwiti Penggalangan dana

Gawe kaca penggalangan dana sing bisa disesuaikan kanggo mbantu dhukungan GCFB nggunakake JustGiving.

volunteer

Menehi hadiah wektu sampeyan.

Cara Saben Dina kanggo Mbantu

Tulung golek dana nganggo AmazonSmile kanggo blanja, sambung kertu Grosir lan liya-liyane.

Dadi Agencies Peserta

Dadi pantry panganan, seluler utawa situs makan.

Butuh Panganan Pitulungan?

Pantry Mobile

Deleng lokasi lan wektu situs seluler kita.

Golek Pantry

Temokake lokasi, entuk arah lan liya-liyane.

Sumber Daya Komunitas

Deleng informasi kontak, lokasi, lan sumber daya penting liyane.

Annual Acara

Sawijining tantangan sajrone panganan sajrone wulan ing antarane Industri Real Estate Galveston County: Mangerteni liyane

Warehouse Angker. Kulawarga grapyak kabeh umur. Mangerteni liyane.

Pengin dadi a

Sukarelawan?

Apa sampeyan klompok utawa individu, ana akeh kesempatan kanggo dadi sukarelawan. Deleng proses registrasi, FAQ lan liya-liyane.

Kita blog

Temokake Navigator Sumber Daya Komunitas
By admin / 12 Juli 2021

Temokake Navigator Sumber Daya Komunitas

Jenengku Emmanuel Blanco lan aku Navigator Sumber Daya Komunitas kanggo Galveston County Food Bank. Aku ...

Read More
Summertime
By admin / 30 Juni 2021

Summertime

Resmi SUMMER! Tembung musim panas tegese beda kanggo wong liya. Kanggo bocah-bocah musim panas bisa uga ateges ...

Read More
Hindsight tanggal 20/20
By admin / 2 Februari 2021

Hindsight tanggal 20/20

Koordinator Pangembangan Julie Morreale Hindsight 20/20, malah luwih bener sawise setaun kepungkur kita kabeh wis ngalami. Apa sing bakal ...

Read More

Tindakake ing Instagram

Matur suwun karo mitra lan donatur. Pakaryan kita ora bakal bisa ditindakake tanpa sampeyan!

Mlebu Kanggo Dhaptar E-mail Kita