Telpon: 409-945-4232

Menehi Hadiah ing Wektu Sampeyan lan volunteer

panah sadurungé
panah sabanjure
Panggeser

MISI KAMI

Nalika kulawarga lokal ngalami krisis finansial utawa alangan liyane, panganan asring dadi kebutuhan pertama sing digoleki. Misi Bank Pangan Galveston County yaiku nyediakake akses gampang menyang panganan nutrisi kanggo wong-wong sing kekurangan ekonomi, ing populasi Galveston County sing dilayani liwat jaringan organisasi amal, sekolah, lan program ngatur bank panganan sing fokus kanggo ngladeni populasi sing rentan. Kita uga nyedhiyakake individu lan kulawarga kasebut kanthi sumber daya sing luwih akeh tinimbang panganan, ngubungake menyang agensi lan layanan liyane sing bisa mbantu kebutuhan kayata perawatan bocah, penempatan kerja, terapi kulawarga, layanan kesehatan lan sumber daya liyane sing bisa mbantu dheweke bisa mlaku maneh dalan kanggo pemulihan lan / utawa swasembada.

GAMPANG Karo GCFB!

sumbangan

Gawe hadiah utawa dhaptar siji-siji dadi donor saben wulan! Kabeh mbantu.

volunteer

Apa sampeyan klompok utawa individu, ana akeh kesempatan kanggo dadi sukarelawan.

Tuan rumah Panganan Drive

Drive bisa ditindakake dening organisasi utawa klompok pejuang keluwen sing khusus!

Gawe kaca penggalangan dana sing bisa disesuaikan kanthi sawetara menit kanggo mbantu dhukungan saka Galveston County Food Bank nggunakake JustGiving.
Nuduhake kaca penggalangan dana karo kulawarga, kanca utawa kolega. 
Temokake mitra lokal kanggo pitulungan panganan

Matur Nuwun kanggo mitra lan donatur.

Pakaryan kita ora bakal bisa ditindakake tanpa sampeyan!