Mission kita

Anjog perang kanggo mungkasi keluwen ing Galveston County

Tujuan Kita

Nalika kulawarga lokal ngalami krisis finansial utawa alangan liyane, panganan asring dadi kabutuhan pertama sing digoleki. Galveston County Food Bank menehi akses gampang kanggo pangan nutrisi kanggo ekonomi disadvantaged, ing populasi dilayani saka Galveston County liwat jaringan organisasi amal Agencies, sekolah lan program pangan bank-ngatur fokus ing porsi populasi ngrugekke. Kita uga nyedhiyakake individu lan kulawarga kasebut kanthi sumber daya ngluwihi pangan, nyambungake menyang agensi lan layanan liyane sing bisa nulungi kabutuhan kayata perawatan bocah, panggonan kerja, terapi kulawarga, perawatan kesehatan lan sumber daya liyane sing bisa nulungi dheweke bali. dalan kanggo Recovery lan / utawa swasembada.

Carane Njaluk

Nggawe Donasi

Gawe hadiah utawa dhaptar siji-siji dadi donor saben wulan! Kabeh mbantu.

Tuan rumah Panganan Drive

Drive bisa ditindakake dening organisasi utawa klompok pejuang keluwen sing khusus!

Miwiti Penggalangan dana

Gawe kaca penggalangan dana sing bisa disesuaikan kanggo mbantu dhukungan GCFB nggunakake JustGiving.

volunteer

Menehi hadiah wektu sampeyan.

Cara Saben Dina kanggo Mbantu

Tulung golek dana nganggo AmazonSmile kanggo blanja, sambung kertu Grosir lan liya-liyane.

Dadi Agencies Peserta

Dadi pantry panganan, seluler utawa situs makan.

Butuh Panganan Pitulungan?

Pantry Mobile

Deleng lokasi lan wektu situs seluler kita.

Golek Pantry

Temokake lokasi, entuk arah lan liya-liyane.

Sumber Daya Komunitas

Deleng informasi kontak, lokasi, lan sumber daya penting liyane.

Annual Acara

Sawijining tantangan sajrone panganan sajrone wulan ing antarane Industri Real Estate Galveston County: Mangerteni liyane

Warehouse Angker. Kulawarga grapyak kabeh umur. Mangerteni liyane.

Pengin dadi a

Sukarelawan?

Apa sampeyan klompok utawa individu, ana akeh kesempatan kanggo dadi sukarelawan. Deleng proses registrasi, FAQ lan liya-liyane.

Kita blog

By admin / 17 Mei 2022

Bank Pangan Galveston County Nampa $ 50,000 saka Yayasan Morgan Stanley kanggo Nambah Pilihan Pangan kanggo Keluarga

Texas City, TX - 17 Mei 2022 - Bank Pangan Galveston County ngumumake dina iki yen entuk dana $ 50,000 ...

Read More
Ketemu Koordinator Sukarelawan kita
By admin / 14 Januari 2022

Ketemu Koordinator Sukarelawan kita

Jenengku Nadya Dennis lan aku dadi Koordinator Sukarelawan kanggo Bank Pangan Galveston County! Aku lair ...

Read More
Temokake Navigator Sumber Daya Komunitas
By admin / 12 Juli 2021

Temokake Navigator Sumber Daya Komunitas

Jenengku Emmanuel Blanco lan aku Navigator Sumber Daya Komunitas kanggo Galveston County Food Bank. Aku ...

Read More
Summertime
By admin / 30 Juni 2021

Summertime

Resmi SUMMER! Tembung musim panas tegese beda kanggo wong liya. Kanggo bocah-bocah musim panas bisa uga ateges ...

Read More
Hindsight tanggal 20/20
By admin / 2 Februari 2021

Hindsight tanggal 20/20

Koordinator Pangembangan Julie Morreale Hindsight 20/20, malah luwih bener sawise setaun kepungkur kita kabeh wis ngalami. Apa sing bakal ...

Read More

Tindakake ing Instagram

Matur suwun karo mitra lan donatur. Pakaryan kita ora bakal bisa ditindakake tanpa sampeyan!

Mlebu Kanggo Dhaptar E-mail Kita